Modern Clear

Modern Clear er innovativ tannregulering som skånsomt retter opp tennene.

Har du lyst på det perfekte smilet?
Har du tenner som står skjevt som du alltid har hatt lyst å få rettet opp, men ikke hatt lyst å gå med streng i voksen alder? Da er usynlig regulering med gjennomsiktig skinne alternativet for deg.

Reguleringen kan rette opp trangstillinger, mellomrom, skjevheter, roteringer og flere andre misnøyer i smil-området, altså fra fjerde tann i rekken (kinntann til kinntann). Det gjøres ingen endringer på jeksler og bitt. Man får utlevert gjennomsiktige skinner som uke for uke flytter på tennene.
Du mottar nye skinner 2. hver uke.

Behandlingen er helt trygg og velprøvd. Hvis du er interessert i å få rettet opp dine tenner kan dette være det usynlige alternativet for deg.

Før det kan utarbeides en behandlingsplan, må vi ta en 3D-film av tennene dine, ta bilder av ansiktet ditt og et panoramarøntgen, for å undersøke om de kan rettes ut ved hjelp av usynlig skinne systemet. Når dette er bekreftet, vil det etter kort tid bli utarbeidet en detaljert virtuelle 3D-behandlingsplan.

Den virtuelle 3D-programmet viser en video-animasjon med en serie av bevegelser som tennene dine forventes å gjennomgå i løpet av behandlingen – slik at du kan se hvordan tennene dine forventes å se ut ved slutten av behandlingen din, allerede før den begynner. Det for å være sikker på at du vil bli 100% fornøyd.

Fordeler

  • Usynlig: Det vil nesten ikke synes at du går med regulerings-skinnene
  • Avtakbar: Reguleringen er avtakbar. Den tas ut når du spiser og når du steller dine tenner med tannbørste og tanntråd
  • Komfortabel: Det er ikke noe metall festet til tennene som kan forårsake munnsår og irritasjon av munnslimhinnen
  • Mindre smerte: Reguleringer som er laget av SmartTrack-materiale er mer komfortable, justert nøyaktig etter din tannkjøttlinje for å passe bedre, og er enkle å sette inn og ta ut. De er også mindre smertefulle enn vanlig regulering
  • Før behandlingen, fremstilles et virtuelt behandlingsforløp. Der vil du se hvordan tennene dine skal flytte seg underveis og hvordan tennene vil se ut når du er ferdig regulert
  • Usynlig reguleringskinne er et reguleringsalternativ for voksne og ungdom og de aller fleste kan behandles med det.