Tannbleking i Fredrikstad

Bestill profesjonell tannblekning

I noen tilfeller kan et ønske om hvitere tenner oppfylles av en grundig rens av tennene der overfladisk misfarging fjernes. Dersom misfargingen sitter dypere i tannsubstansen kan det være aktuelt med tannbleking.

Den vanligste metoden som anvendes er at pasienten selv utfører blekingen hjemme. Det blir først fremstilt en individuelt tilpasset blekskinne som blekemidlet appliseres i. Skinnen med blekemiddel kan enten benyttes om natten eller i løpet av dagen. Dette må avtales på forhånd og korrekt blekemiddel velges ut fra dette.

Blekeperioden ligger som regel rundt 4 netter og resultatet av blekingen vil avhenge av årsaken til misfargingen. Medfødte misfarginger kan være vanskelige å bleke, dette gjelder også tenner med store fargeforskjeller. Dette kan kompenseres for ved å justere blekeperioden. De aller fleste vil få lysere tenner som følge av behandlingen.

Fyllinger og kroner vil ikke påvirkes av bleking, det kan derfor bli nødvendig med utskiftninger for å oppnå ønsket resultat.

Noen kan oppleve isinger i forbindelse med blekingen, men dette vil som regel reverseres ved endt behandling. Vi anbefaler alle å anvende fluorskyll under behandlingen for å forebygge ising.

Ingen bør sette i gang med bleking av tennene før det har blitt utført en fullstendig undersøkelse. Tannlegen eller tannpleieren kan da finne årsaken til misfargingen og forventet effekt kan diskuteres. Følgende kriterier må være tilstede før blekingen kan igangsettes:

  • Ingen hull i tennene (kariesfri)
  • Tette fyllinger
  • Normale slimhinner og friskt tannkjøtt
  • Fri for tannstein og overfladisk misfarging

For et optimalt resultat anbefales det under blekeperioden å avstå fra sterkt farget mat og drikke som f.eks. kaffe, te og rødvin. Grundig instruksjon vil bli gitt skriftlig og muntlig før du setter i gang med blekingen hjemme.

Få smilet du drømmer om og bestill time i dag

Profesjonell tannbleking
kun 3 490,-

Ring 406 32 213 eller fyll ut kontaktskjemaet nedenfor.